Käytetty versio alkaen
12,00 €
Loppunut / tilaustuote
Singstar Queen PS2

Singstar Queen PS2

Täydellinen kappalelista PlayStation 2:lle

Another One Bites The Dust
Bicycle Race
Bohemian Rhapsody
Crazy Little Thing Called Love
Don’t Stop Me Now
Fat Bottomed Girls
Hammer To Fall
I Want It All
One Vision
Play The Game
Somebody To Love
These Are The Days Of Our Lives
Tie Your Mother Down
Under Pressure
We Are The Champions
We Will Rock You
Who Wants To Live Forever
You’re My Best Friend

PS2 pelikonsoli
Singstar mikrofonit!