Aukioloajat: Ma-Pe 9:00 - 21:00, La 9:00 - 19:00 , Su 12:00 - 18:00 Poikkeusaukioloajat

Edullista kotimaista pelikauppaa vuodesta 2000

Postipaketin matka ei pysähdy viikonlopuksi joulun alla.

Joulubonuksena ja joulun pakettirikkaimpana viikkona Posti toimittaa paketit noutopisteisiin koko Suomessa arkipäivien lisäksi sekä lauantaina 18. että sunnuntaina 19.12.!

Lauantaitoimitukset aloitettiin pääkaupunkiseudulla lokakuussa ja Tampereella ja Turussa joulukuun alusta. Joulun alla toimitukset laajenevat koko maahan lauantain lisäksi myös sunnuntaisin. Asiakkaasi saavat siis perjantaina käsitellyn paketin noudettavakseen heti viikonlopun aikana, eikä paketin matka pysähdy. Jos haluat ennakoida paketin tuloa, lataa kännykkään Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion saapumisajasta. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksella Postin verkkosivuilta.

Joulusesongin aikaan uusia paketteja toimitetaan palvelupisteisiin tavallista isompia määriä. Kaikkien paketit kulkevat sujuvasti, kun paketit noudetaan pian saapumisilmoituksen tultua eivätkä noutamista odottavat lähetykset täytä noutopisteitä.

Postin omat myymälät palvelevat joulun alla pidennetyin aukioloajoin ja ovat avoinna myös sunnuntait 13.12. ja 20.12. Postit kaupoissa ja kioskeissa palvelevat pitkien aukioloaikojensa mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita