Hinta
109,00 €
Osamaksulla
Käytetty versio alkaen 8,95 €/kk
Saatavuus
Loppunut / tilaustuote

SSD-levy nopeuttaa Playstation 4:n käynnistystä ja latausaikoja:

Käynnistys:
0:22.20 s -> 0:16.96 s

CoD: Ghosts (Disc)
Boot Time 0:14.74 s -> 0:11.66 s
Level Load 0:53.68 s -> 0:40.30 s

Resogun (Digital)
Boot Time 0:11.55 -> 0:09.75
Level Load 0:07.06 -> 0:06.90

lisää mittaustuloksia täällä

Näin vaihdat kovalevyn:*

Lataa päivitystiedosto tietokoneeseesi ja tallenna se sitten USB-tallennuslaitteeseen. Päivitä järjestelmä kopioimalla tallennettu tiedosto PS4:n järjestelmämuistiin.

Suorita tavallinen päivitysprosessi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Tarvitset päivitykseen seuraavat asiat:

PS4-järjestelmä
Internetiin yhteydessä oleva tietokone
FAT32-muotoon alustettu USB-tallennuslaite, esimerkiksi USB-muistitikku * Tarvitset noin 300 megatavua vapaata tallennustilaa.

1) Luo USB-tallennuslaitteeseen kansiot päivitystiedoston tallentamista varten.

Luo tietokoneella kansio nimeltä PS4. Luo tämän kansion sisään uusi kansio nimeltä UPDATE.

2) Lataa päivitystiedosto ja tallenna se vaiheessa 1 luomaasi UPDATE-kansioon.

Tallenna tiedosto tiedostonimellä PS4UPDATE.PUP.

3) Sammuta PS4-järjestelmän virta kokonaan. Tarkista, ettei virran merkkivalo pala. Jos virran merkkivalo palaa oranssina, paina PS4-järjestelmän virtapainiketta vähintään seitsemän sekuntia (kunnes järjestelmä piippaa toisen kerran).

4) Liitä päivitystiedoston sisältävä USB-tallennuslaite PS4-järjestelmään ja paina virtapainiketta vähintään seitsemän sekuntia. PS4-järjestelmä käynnistyy vikasietotilassa.

5) Valitse [Päivitä käyttöjärjestelmä]. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Jos PS4-järjestelmä ei tunnista päivitystiedostoa, tarkista, että kansio- ja tiedostonimet ovat oikein. Kirjoita kansio- ja tiedostonimet yksitavuisina merkkeinä ja isoilla kirjaimilla.

Joissain tapauksissa PS4-järjestelmä on alustettava. Kun haluat alustaa PS4-järjestelmän ja asentaa käyttöjärjestelmän uudelleen esimerkiksi vaihtaessasi kiintolevyasemaa, klikkaa tätä ja noudata ohjeita.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Ole varovainen, kun käytät päivitystiedostoa uudelleenasennukseen. Kaikki käyttäjät ja tiedot poistetaan. Muista varmuuskopioida tallentamasi tiedot ennen tätä toimenpidettä. Tallennettujen tietojen varmuuskopioinnin ohjeet